Skip to main content

Stället där du har din konferens påverkar mötets känsla och atmosfär. Du vill att dina medarbetare ska känna sig inspirerade, lugna, energifyllda och redo att bidra när de kliver in till konferensen. Med en trevlig och harmonisk miljö kan du uppnå just det här. När konferensen startar med rätt förutsättningar är sannolikheten större att konferensen får det resultat du är ute efter. Här kommer några tips på harmoniska platser för en konferens.

En konferensanläggning vid havet i Stockholm

Havet sprider en rofylldhet som inget annat. Nära naturen kan dina gäster bli på gott humör och bidra till en trevlig konferens. Med havsutsikt kan ni samla tankarna och få igång kreativiteten.

Ett tips på en mysig konferensanläggning vid havet i Stockholm är Vår Gård. Med stilrena lokaler, vacker utsikt över Stockholms skärgård, mysiga hotellrum och riktigt god mat har Vår Gård hela paketet för en härlig konferens. Här kan ni också hitta på roliga aktiviteter tillsammans efter en lång dag av möten för att stärka gruppens sammanhållning. Exempelvis basta och ta uppfriskande dopp från bryggan, paddla kajak eller sup, eller göra på lite kul flerkamp.

Konferens med vy som sträcker sig långt

En konferens högt upp med en bred vy kan ge er alla en pampig känsla. Med pirret från höjden kan ni känna er lite extra levande och leverera på topp. Att ha gjort en häftig upplevelse tillsammans kan också bidra till en bättre stämning på arbetsplatsen.

Samlad konferens i ett växthus

Ett perfekt ställe att ha en konferens på, speciellt om mötet handlar om något miljörelaterat. Att ha möte i ett växthus är något dina medarbetare sannolikt inte förväntar sig och som kan ge de lite inspiration. I en trevlig omgivning kan alla känna sig lite mer taggade inför dagens samtal.

Ha en konferens högt upp med en bred vy, var på en konferensanläggning vid havet i Stockholm eller ha möten i ett fint växthus, möjligheterna för en rolig och annorlunda konferens är i princip ändlösa. Det här var bara några få tips, men förhoppningsvis kunde de vara till inspiration och hjälp.